RJ-träff 9 augusti 2014!! Tillbaka


Vi samlas i "handfatet" på Ägnös nordostsida med inlopp från Ingaröfjärden (viken med 6,3 djup på sjökortet). Det är samma ö som populära Napoleonviken fast på andra sidan.

Många kommer redan fredag kväll och stannar till söndag, men hinner man bara med en dagstur på lördagen går det givetvis bra det också. Här kan man passa på att prata med både nya RJ ägare och de som byggt sin egen RJ och seglat den sen 70-talet. På lördagskvällen har vi en gemensam kräftskiva där var och en tar med sin egen mat, tilltugg och dricka.

De som vill kan även vara med på "Kräftköret" på lördagen. En lättsam tävling där vi på skepparmötet kl 10 på lördagen gör upp en bana och sätter reglerna. Efter tävlingen blir det prisutdelning till alla båtar som deltagit och klubben bjuder på något att dricka. De som inte är med och tävlar kan följa tävlingen från bergsknallen ovanför start och mål.

Det finns också möjlighet att gasta på någon annans båt!

Alla startande båtar betalar en tävlingsavgift på 100 kr som betalas kontant på plats. Ta gärna med jämna pengar!

Du som aldrig varit med förut och behöver mer info är välkommen att ringa någon i styrelsen. Ring även om du behöver guidning till Ägnö. Se kontaktuppgifter i RJ-nytt eller hemsidan!

Välkomna!