Kräftköret 19 augusti vid Getfoten! Tillbaka


Lördagen 19/8-17 går det traditionsenliga Kräftköret av stapeln. I år samlas vi vid SSB:s klubbholme Getfoten straxt innanför Vaxholm vid position 59° 22,80 N och 18° 21,50 E. Tävlingen körs tillsammans med Getfotsregattan och vi nyttjar deras bana och arrangemang. Mer info och anmälan hittar du HÄR

Getfoten är en synnerligen välutrustad klubbholme med restaurang som har fullständiga rättigheter, lekplats för barnen, WC och duschar och inte minst en härlig bastu. Många brukar möta upp redan på fredagskvällen för att utbyta erfarenheter och minnen från tidigare seglingar och äventyr.

Start klockan 10:00, Skepparmöte klockan 08:30 (ej obligatoriskt) framför restaurangen på Getfoten inför dagens spinnakerfria kappsegling. De som inte är med och tävlar kan istället följa tävlingen från ön. Efter målgång finns det som vanligt möjlighet att mingla runt i de samlade RJ-båtarna och kanske hitta någon idé som man vill förverkliga i sin egen ögonsten.

På kvällen kan den som vill äta i restaurangen på Getfoten eller delta på kräftskivan som hålls under tak på dansbanan. Läs mer här!. Föredrar någon att inta egen medhavd middag i sittbrunn är det givetvis helt OK.

Välkomna!