Kräftköret 2018 Tillbaka


Hej alla RJ-seglare, nu börjar det bli dags att anmäla sig till årets RJ Kräftkör som vi kör tillsammans med SSB och Getfotsregattan lördag den 18:e augusti, precis som vi gjort de senaste åren. Ett mycket trevligt arrangemang där det också finns tillgång till restaurang, bastu, lekplats för barnen mm. Getfoten ligger cirka 1Nm söder om Vaxholm och är SSB:s (Segelsällskapet Brunnsviken) klubbholme.

Efter seglingen som startar vid 10-tiden (skepparmöte 08.30 på lördag morgon) är det prisutdelning, bastu för den som vill och därefter kräftskiva på den fina dansbanan med lotter och musik. På kvällen den berömda femkampen som brukar locka till många skratt.

Kräftor till skepparen ingår i anmälningsavgiften och är det fler i besättningen som vill äta kräftor är det bara att lägga på en 100-ing per person och äta så mycket kräftor man orkar (kan betalas på plats också).

Anmälan görs enklast direkt till SSB på nedanstående länk, där du också kan läsa mer om arrangemanget och Getfoten om du inte varit med tidigare. Observera att vi som vanligt anmäler oss utan spinnaker för att det ska bli mer familjevänligt.

http://medlem.ssb.nu/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=16&Itemid=61

Förra året var vi 6 RJ som mötte upp, hjälp oss att slå det antalet i år! Extra trevligt att komma ut på fredagskvällen, så man hinner berätta lite för varandra om årets seglingar och spionera på varandras båtar.
Kom igen och möt upp på årets Kräftkör.