ANMÄLAN 50-ÅRS FESTEN Tillbaka


Årets stora seglarfest med anledning av att det nu är 50 år sedan den första RJ85:an kom i sjön. Sedan dess har mer än 500 båtar byggts och sjösatts. De flesta som självbyggen.

RJ-förbundet firar detta genom att ordna en jättefest för alla seglarvänner på Restaurang Saltsjö Pir, Brantvägen 3, Saltsjöbaden (Fisksätra) lördag den 14:e september 2019. Vi öppnar portarna 17.00, börjar servera maten cirka 18.30 och bandet drar igång vid 22-tiden. Däremellan går det att titta på bilder och bildspel, snacka med båtbyggare, seglare, kappseglare och bryggseglare. Baren är öppen och ett gäng RJ85:or kommer att trängas vid gästbryggan.

Vi välkomnar RJ-seglare, f.d. RJ-seglare eller byggare, seglare av vilket annat flytetyg som helst eller landkrabba med intresse för segling - alla är välkomna. Har du något du vill dela med dig av? Bilder, minnen eller annat ta kontakt med vår Toast-madam Eleonor via e-post kassor@rj85.se.

Du kan komma med egen båt och lägga till vid Saltsjö Pirs gästbrygga, med Saltsjöbanan station Fisksätra, liftande eller på vilket sätt du vill. Huvudsaken är att du kommer.

Vi kommer att bjuda på - Fördrink & snacks - läcker seglarbuffé med vin/öl/måltidsdryck - dessert - Lotteri med fina priser - Storband på scen - Seglarsnack både sant och osant - Bilder och berättelser om när det begav sig - Tillgång till bar.

Allt detta för fantastiska 395:-/person.

RJ85 seglar nu utöver i våra svenska vatten, såvitt vi vet i såväl Danmark, Norge, Finland, Estland, Polen, Tyskland, Nederländerna, Italien och kanske några länder till.


Anmäl dig genom att kopiera nedanstående länk till din webbläsare och fylla i formuläret.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScm84PzaA25cyfr_SIg0OVKDKGN9OQ76jzqDO7cKxkzEU0Q0g/viewform?usp=sf_link

Välkommen