Getfotsregattan Tillbaka


Getfotsregattan att genomföras som planerat (lördag 15/8), men den gemensamma kräftskivan och efterföljande femkamp blir det ju inget av med i dessa Coronatider.
Med detta besked hoppas vi att så många RJ-seglare som möjligt har möjlighet att ansluta till denna trevliga kappsegling som under de senaste åren även varit synonym med det årliga RJ-mästerskapet, där vi under familjevänliga former (utan spinnaker) tävlar om den fina halvmodellen för bästa RJ85 på den cirka 15Nm långa banan.
Anmälan görs till Segelsällskapet Brunnsviken (se länken) www.ssb.nu och kostar 300:- per deltagande båt. (Du behöver inte bry dig om informationen rörande kräftskivan i formuläret eftersom den inte kommer att genomföras). SSB har även ett särskilt pris för bästa RJ-båt i seglingen. Markera Nej för Flygande segel. SRS-tal för RJ är 0,842 om du inte har mätbrev som säger något annat.
Efter prisutdelningen löser varje besättning middagen på valfritt sätt antingen ombord på egna båten eller på restaurang Getfoten som har en stor utomhusservering och fullständiga rättigheter.
Ta chansen och anmäl dig till denna trevliga segling i den unika 100-åriga skärgårdsmiljön.
Välkommen!